söndag 15 februari 2009

Svullat!

En lugn helg har nu snart passerat. Har knappt varit utanför dörren faktiskt. Igår blev det en snabb tripp till affären och idag en kort promenad (med mamma, pappa och barnen såklart) runt tippen. Annars har vi bara varit hemma, städat, tvättat, bakat, lagat och svullat! Har märkt var min son har fått sitt "äta när det är tråkigt beronde" ifrån. Ja helt oväntat så kommer det ifrån mig!! Känns som jag bara ätit denna helg, usch och fy! Tur att det är måndag imorgon annars vet man aldrig hur detta kunnat sluta!

Skruttan har fått en ny kompis, det är Tiger ifrån Nalle Puh gänget. Ali kom hem med honom igår sen dess har skruttan inte gått någonstans utan honom här hemma. Han ska vara med på allt. Kom, kom säger hon och bär med sig honom. Hon är så söt. Här är kort på henne och Tiger. Tiger var trött och skulle sova så skruttan bäddade ner honom i vagnen och så skulle dom gå ut på promenad. Till och med jackan skulle på!

Suddiga mobil bilder jag vet men jag orkade inte engagera mig mer, man blir väldigt trött med en ständigt fullproppad mage!

Kopporna börjar btw att torka in! Hon fick kanske tio allt som allt, ingen feber. Jätteskönt att hon fick en sån lindrig variant. Men nån gång skulle väl även hon ha tur!

2 kommentarer:

Jag... sa...

Du, jag har en stor Tiger som jag såååå gärna vill bli av med, har tryckt in den långt in i garderoben för att slippa se den.. kanske hon vill ha den?

Anonym sa...

Skönt att det var en lindrig variant hon fick! Appropå att svulla, vi drar ut dig i nästa vecka ngn gång, så får vi ordning på torpet! Kram!