söndag 24 maj 2009

Tankspridd och snurrig...

Är mest jävligt tankspridd förtillfället. Glömmer och gör konstiga saker alldeles för ofta. Har ofta huvudvärk och känner mig ofta snurrig. Vad det beror på vet jag inte. Men jag hoppas att det försvinner av sig själv, det har hållt på ett par veckor nu. Annars så får jag ta i tu med det om två veckor då jag har semester, nu har jag inte tid. Det är mycket på jobbet som ska hinnas med.


Matträna och pottträna skruttan är det som tar mycket av min tid. Men nu så verkar det faktiskt som att det har blivit ett litet genombrott vad det gäller maten iallafall!! Skruttan har fått upp smaklökarna för gröt och jag får faktiskt mata henne!! Så glad men det går sakta, sakta. Man får vara glad för det lilla!

Min bror har varit här i helgen och tagit en massa kort på barnen. Men jag sitter tyvärr vid fel dator så ni får hålla tillgodo med ett kort på morfar och skruttan från i höstas.


Tänk på mig på onsdag för då ska otränade lilla jag springa vårruset!! Haha ett skämt, nej tyvärr det är den hemska sanningen!

1 kommentar:

cicci sa...

hörre fröken jöken, nu börjar det bli dags för uppdatering.. du har ju semester =)
kraam på dig, saknar dig buhuuu.. =(